CivBANscc4 |
1422 |
c. 51v |
Item per carne de porco al dito disnar ss. xxiij |
CivEseBCV1253 |
sec. XIV |
c. 10r |
La carne del çogulo, molt pluy tenero de lis altris, si vent comunomentri la livro sedis vornes, no uadagnaç del pover omo cença fadio |
CivGraBCV1253 |
sec. XIV |
c. 13v |
Pieri usa la sciencia, lu bon vin, la carne |
CivMarBCC74 |
1441 |
c. 24v |
Item spesi per ovi e per carne alli cusinari l. 0 s. v |
CivMarBCCinv |
1464 |
c. 29v |
item I desco de taiar carne |
GemPieBCG1026 |
1382-1383 |
c. 3r |
Item spendey per carne per far le spexe a li vendemedori dnr. vij |
GemPieBCG1026 |
1382-1383 |
c. 5v |
Item spendey in quatri oris quant li previdi alarin in procession çoè intorno lo chastel et intorno la taviella et a santa Agnès in pano et in carne dnr. xlj |
TriFabAPT380 |
1449-1450 |
c. 6v |
Item r. di Denel Petenat carne per s. x |
TriMarAPT381 |
1451-1454 |
c. 50v |
Item pagay per carne de porchiello per fare la lemosena de Stefano Forty[n] s. xxx |
TriMarAPT383 |
1455-1461 |
c. 10r |
Item spendey per carne de porzel conperade di Christoful Quirin che fo libr. xv s. lx |
TriMarAPT384 |
1461-1479 |
c. 10v |
Item ali lavorenti in carne e per formaio s. xxvj |